Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO REVOLTĂTOR Gest SFIDĂTOR al lui Gheorghe Dincă, la ieșirea de la DIICOT: Cum ARATĂ monstrul din Caracal

Rechizitoriul dosarului Caracal a fost finalizat, urmând a fi semnat de către procurori de caz şi trimis pentru confirmare la procurorul general Bogdan Licu. Apoi, dosarul va lua calea instanţei, la Tribunalul Olt.

Vineri, Gheorghe Dincă a fost, din nou, dus la DIICOT, unde a stat mai bine de 5 ore. La ieșire, Dincă a făcut un semn revoltător către camerele de luat vederi, putând fi interpretat și ca mesaj pentru cineva: a ridicat degetul mare de la mâna dreaptă, deși era încătușat, spunând că totul este bine. La ultima prezență în fața anchetatorilor, Dincă a arătat un nou look: și-a lăsat cioc și plete. El a purtat celebra cămașă cu dungi, din vară.

Citește și: Rechizitoriul dosarului Caracal a fost finalizat! Ce se va întâmpla cu Gheorghe Dincă

Ultima încercare a lui Gheorghe Dincă de a fi reaudiat de anchetatori, unde le-a spus o nouă variantă legată de cea de-a doua victima a sa, Luiza Melencu, nu a avut sorţi de izbândă şi nu a răsturnat nimic din probatoriul realizat de procurorii DIICOT.

Dincă a retractat că ar fi ucis-o pe Luiza, apoi a aruncat două nume de persoane complici pe masa anchetatorilor, M.P. si S.B. (un bărbat şi o femeie), pe care Dincă le-a descris fizic.

Citește și: USR face o ofertă Guvernului! Cum ar putea fi finanțat Pilonul I de pensii

S-a dovedit a fi ficţiune, pentru că procurorii au căutat imediat în baza de date la care au acces, au găsit doat o singură femeie în România cu acest nume, care nu corespundea în niciun fel cu spusele inculpatului, bărbaţi erau câţiva, dar nici ei nu corespundeau.

S-a făcut imediat, în cazul lor, recunoaştere de pe planşe foto şi Dincă nu a recunoscut pe nimeni, acest aspect fiind susţinut în spaţiul public şi de avocaţii Tonel Pop şi Carmen Obârşan, care au participat la audierea din 9 ianuarie 2020.

Citește și: Gabriela Firea îl atacă pe Florin Cîțu: Un Ministru-Pinocchio

“Această ultimă declaraţie a fost pusă la dosar. Astfel Rechizitoriul este finalizat, urmând să fie trimis pentru confirmare la Procurorul general al PICCJ, după care să ajungă la instanţa Tribunalului Olt, au confirmat surse judiciare pentru Monitorul Justiţiei.

Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, două omoruri calificate şi profanare de cadavre.

Prin acelaşi rechizitoriu, DIICOT va sesiza instanţa şi cu privire la Ştefan Risipiţeanu, acuzat de violarea Luizei Melencu. Acesta şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor DIICOT.

Citește și: Ludovic Orban aruncă bomba! Decizia luată împreună cu Klaus Iohannis .

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.