Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Rihanna și ASAP Rocky așteaptă primul lor copil. Primele imagini cu artista gravidă

Billboard
rihanna

Rihanna, o cântăreaţă celebră originară din Barbados, este însărcinată şi aşteaptă venirea pe lume a primului ei copil, provenit din relaţia pe care artista o are cu rapperul A$AP Rocky, informează luni revista People, citată de EFE.

Pentru a dezvălui marea veste, celebrul cuplu s-a fotografiat pe străzile din New York în weekend, iar Rihanna și-a lăsat la vedere burtica de gravidă. Cei doi îndrăgostiți se țin de mână și își zâmbesc. Rihanna poartă o pereche de blugi rupți și geacă de fâș încheiată doar în partea de sus, lăsând la vedere burtica proeminentă, conform a1.ro.

Iubitul ei, ASAP Rocky, poartă un hanorac alb de lână, o geacă de blugi, o pereche de pantaloni de piele negri și un fes negru. Ei par extrem de fericiți, ținându-se de mână.

În una dintre fotografiile în care anunță că vor deveni părinți, ASAP Rocky apare sărutându-o pe frunte pe iubita lui care va deveni mamă în câteva luni, potrivit People.

Relaţia dintre cei doi artişti, ambii în vârstă de 33 ani, a devenit publică la sfârşitul anului 2020, iar de atunci amândoi şi-au exprimat dorinţa de a deveni părinţi.

Interpreta unor unor piese de mare succes, precum "Umbrella" şi "Diamonds", a fost văzută în ultimele zile plimbându-se de mai multe ori în New York, oraşul natal al rapperului A$AP Rocky, conform Agerpres.

Rihanna este cea mai bogată artistă din industria muzicală şi a intrat anul trecut în topul multimilionarilor întocmit de revista Forbes, graţie afacerilor ei în lumea modei şi a produselor cosmetice.

A$AP Rocky, al cărui nume real real este Rakim Athelaston Mayers şi care este originar la rândul lui din Barbados, a fost recompensat cu mai multe premii BET la categorii dedicate muzicii hip-hop. El a primit şi două nominalizări la Grammys Awards.

Cântăreaţa Rihanna a reluat relaţia cu Mayers, de care o leagă o mai veche prietenie, după o colaborare la o reclamă pentru marca ei de cosmetice Fenty Skin în vara anului 2020, potrivit presei internaţionale.

Anterior, ea a avut o relaţie de trei ani cu omul de afaceri saudit Hassan Jameel, pe care a ţinut-o departe de atenţia mass-media şi care s-a încheiat la începutul anului 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.