Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO SCANDALOS Ce a scris un șofer de autobuz pe o hârtie pusă în parbriz: Șefii l-au scos de pe traseu

Un şofer din cadrul Companiei de Transport Public (CTP) Iaşi riscă să fie sancţionat după ce a pus în parbrizul autobuzului pe care îl conducea mai multe afişe cu mesaje împotriva vaccinării.

"Şoferul a fost oprit ieri (miercuri -n.r) de angajaţii de la serviciul Siguranţa Circulaţiei, a fost pus să dea jos afişele. A fost o iniţiativă proprie. Astăzi a încercat din nou să pună afişele şi să iasă la stradă. A fost oprit. Nu i s-a mai permis să iasă pentru că nu a respectat regulamentul de ordine interioară. Temporar lucrează ca şofer de parc. Urmează să fie cercetat disciplinar întrucât nu are voie să afişeze în mijloacele de transport un afiş neautorizat", a declarat, pentru AGERPRES, Cristian Stoica, directorul CTP Iaşi.

Potrivit acestuia, şoferul riscă să fie sancţionat începând de la avertisment până la desfacerea contractului de muncă, scrie agerpres.ro.

"Funcţie de gravitatea faptei riscă şi o sancţiune de maxim 10% pe o perioadă de trei luni. În cazul în care repetă, poate fi şi concediat, dar nu pentru că a postat mesajul, ci pentru că nu era autorizat să pună orice mesaj în autobuz fără aprobarea conducerii instituţiei sau a altor factori de decizie", a precizat Cristian Stoica.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.