Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO SHOW pe pagina lui Sorin Grindeanu: Clotilde Armand, Tudor Chirilă și zeci de internauți îl iau la MIȘTO pe ministru

captura Facebook
Sorin Grindeanu

Show pe pagina lui Sorin Grindeanu, după o întrevedere a acestuia cu Ambasadorul Franței. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, s-a întâlnit, joi, cu Ambasadorul Franței în România, Laurence Auer: „Întâlnirea este importantă și din perspectiva preluării de către Franța a președinției rotative a Consiliului UE, în primul semestru al anului 2022”.

Citește și: Sorin Grindeanu: Madam Armand, attention! Aici e cartea! Ați pierdut încă un război

„M-am întâlnit astăzi (joi - n.r.) cu Ambasadorul Franței în România, Laurence Auer. Întâlnirea este importantă și din perspectiva preluării de către Franța a președinției rotative a Consiliului UE, în primul semestru al anului 2022. Am transmis că Ministerul Transporturilor și Infrastructurii din România este pe deplin implicat în privința continuării analizei propunerilor legislative din Pachetul care se vor aplica în domeniul transporturilor și a propunerilor privind Cerul Unic European (SES). Suntem implicați și în analiza noilor inițiative legislative din Pachetul Mobilitatea Eficientă și Verde”, scrie pe Facebook Sorin Grindeanu.

Clotilde Armand și Tudor Chirilă au profitat de moment și l-au atacat pe Grindeanu pe tema cărții care apare în CV-ul său.

Armand a întrebat dacă Grindeanu i-a spus ceva Ambasadorului și despre cartea sa, în vreme ce Tudor Chirilă a vrut să știe dacă fostul premier a vorbit cu înaltul oficial despre protestele pe tema OUG13.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.