Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Siguranță și încredere: Un polițist băut și drogat a furat o mașină

Un bărbat de 27 de ani, polițist la Poliția Alexandria, județul Teleorman, este cercetat după ce ar fi furat mașina unei firme. Acesta era băut și sub influența unor substanțe psihoactive. Politistul este și diacon la mănăstirea din localitatea Crângu, județul Teleorman, unde ajută preoții la cântare.

Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii au fost sesizați sâmbătă de angajatul unei firme din Alexandria despre furtul unui autoturism. Acesta a fost depistat în localitatea Nanov.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi sustras mașina este un bărbat, de 27 de ani, polițist în cadrul Poliției municipiului Alexandria.

În urma testării, acesta avea o alcolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat și a ieșit pozitiv la substanțe psihoactive.

Bărbatul fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

A fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența unor substanțe interzise și furt calificat, scrie mediafax.ro.

„Având în vedere calitatea celui cercetat, a fost dispusă declanșarea cercetării prealabile. Până în prezent, reprezentantul societății comerciale nu a depus plângere la unitatea de poliție, cu privire la furtul autoturismului, după ce acesta i-a fost restituit, polițistii sesizându-se din oficiu”, a transmis Poliția Teleorman.content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.