Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Steliștii au făcut PRĂPĂD în vestiar, după înfrângerea suferită la Timișoara: 'Noi știam că militarii își fac patul, dar se pare că ne-am înșelat'

Poli

Jucătorii clubului CSA Steaua București sunt acuzați că au lăsat mizerie și dezordine în vestiarul celor de la Timișoara. Clubul Politehnica Timișoara a postat mai multe imagini după plecarea steliștilor, în care se poate observa dezordinea lăsată de sportivi și o masă distrusă. Politehnica Timișoara a câștigat cu CSA Steaua, scor 2-1.

„CSA Steaua București, mulțumim pentru vizită și pentru "ordinea" lăsată în vestiar. Noi știam că militarii își fac patul, dar se pare că ne-am înșelat...”, au precizat cei de la clubul Politehnica Timișoara.

Suporterii Stelei au condamnat gestul jucătorilor. Asociația Steliștilor 1947 a anunțat că Politehnica Timișoara va primi suma necesară pentru daunele produse: 50% din partea fanilor și 50% din partea jucătorilor.

"Ca suporteri steliști, nu ne pică bine nici rezultatul, dar nici atitudinea jucătorilor Stelei atât din timpul meciului, cât și de după meci!

Am fi vrut ca jucatorii noștri să își arate nervii și energia pe teren, dar au făcut-o, rușinos, doar în vestiar!

Rușinos este și compartamentul echipei gazdă, care, pentru puțină faimă trecătoare, a publicat acele imagini, imagini ce ar putea fi regăsite la mai toate cluburile, indiferent de competiția unde evoluează. Noi știam că sunteți #unclubdiferit, dar se pare că ne-am înșelat...

Prin urmare, ca întotdeauna, suporterii sunt primii care reacționează și care apără real și activ imaginea clubului Steaua București, astfel, dorim să îi informam pe conducătorii clubului Politehnica Timișoara că așteptăm devizul de plată pentru masa de masaj distrusă (sau nu de noi) pentru a achita suma aferentă.

Suma va fi achitată împreună cu jucătorii Stelei, astfel: 50% AS47 și 50% jucătorii", este comunicatul AS47.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.