Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - TRĂDARE pentru Traian Băsescu, din partea foștilor oameni de casă

Traseismul permis prin ”Ordonanța Dragnea” dă naștere la situații cu adevărat hilare, iar oamenii care au mâncat o pâine bună alături de Traian Băsescu și fosta guvernare mușcă mâna care i-a hrănit.

Familia Ridzi a fost un pilon de bază al regimului Traian Băsescu. Primarul de Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi și Monica Iacob Ridzi, au fost extrem de apropiați de Elena Băsescu, ba mai mult, Monica Ridzi are pe cap un dosar în care este condamnată în prima instanță. Conform presei locale, Ridzi ar fi ”împrumutat” bani de la Ministerul Tineretului pentru a-i finanța campania Elenei Băsescu, alături de care se afișa în permanență.

Citește și: FOTO - De tot RÂSUL! Doi traseiști au uitat partidul la care au plecat

Timpul a trecut, vremurile politice s-au schimbat, iar cei din familia Ridzi au ajuns să înfiereze cu mânie măsurile luate de Traian Băsescu și guvernul Boc. Cei doi uită, probabil, că la momentul respectiv se aflau în PDL, iar Monica Ridzi semna hârtii prin guvernul condus de Emil Boc.

Citește și: SURSE - Aliații lui Ponta îl rup în țară: două mutări care dau fiori PSD

Transferați de câteva zile la UNPR, cei din familia Ridzi îi avertizează pe oamenii din Petroșani că ”în spatele candidatului Klaus Iohannis se află oamenii lui Băsescu, cei care au distrus această țară: Blaga, Roberta Anastase, Videanu, Blejnar și ceilalți...”. De neuitat momentele în care actualul candidat pe care cei doi îl susțin, Victor Ponta, adăuga invariabil în această înșiruire și numele Monicăi Iacob Ridzi.

De remarcat că Tiberiu Iacob Ridzi îl înfierează pe Vasile Blaga, cel care până în urmă cu câteva zile i-a fost șef de partid. Nu o uită nici pe Roberta Anastase, cea care i-a fost prietenă foarte bună Monicăi Iacob Ridzi.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.