Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foto | Tragedie la Cernăuți, în mijlocul războiului! Polițistă de 22 de ani, împușcată de un pedofil: Criminalul a fost prins și ucis de colegii victimei

Foto: facebook Libertatea-Cuvântului Cernăuți
Taisia Tataryn politista ucisa Cernauti

O tragedie demnă de un serial polițist a îndoliat orașul Cernăuți, veche așezare românească din Bucovina de Nord ocupată la 30 martie 1944 de armata sovietică, fiind anexată la așa-numita Republică Sovietică Socialistă Ucraineană.

Evenimentele au șocat locuitorii orașului care, timp de câteva zile s-a aflat sub teroarea unui pedofil înarmat.

Autoritățile au reușit miercuri, 05 octombrie, să dea de urma agresorului; tardiv însă, acesta a luat viața unei tinere polițiste care, în urmă cu două zile a fost solicitată pentru a-l încătușa chiar în timp ce a fost depistat în apropierea unei școli unde căuta noi victime printre copii.

Prins, astăzi, și împușcat de colegii tinerei polițiste ucise de acesta cu două zile înainte

„Poliția a dat de urmele bărbatului care a împușcat polițista la Cernăuți. Imediat după reținere el a murit” notează, fără alte detalii, presa românească din orașul amintit.

Conform anchetatorilor, infractorul avea 53 de ani și era originar din Crimeea, din regiunea Jitomir.

Potrivit paginii de facebook a publicației Libertatea Cuvântului din Cernăuți, citată de bitv.ro, bărbatul, care căuta să ademenească minori, a fost declarat decedat de către polițiști la scurt timp după reținerea acestuia, pe motiv că ar fi încercat să foloească o armă. Informația a fost, conform sursei amintite, confirmată de Rostyslav Smirnov, consilierul șefului Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei.

În ziua de 03 octombrie, un echipaj de poliție format din Taisia Tataryn și Oleksandr Huţul a intervenit în urma unui un apel care reclama molestarea minorilor.

Persoana care a solicitat intervenția a menționat că, în apropierea școlii nr. 27 din oraş, un bărbat le arăta copiilor organele genitale.

Polițiștii l-au căutat pe cetățean dar nu bănuiau că acesta ar putea fi înarmat. La vederea oamenilor legii, conform sursei amintite, brusc, acesta a tras o serie de focuri spre echipaj.

Taisia Tataryn, sublocotenent de poliție în vârstă de doar 22 de ani a fost ucisă pe loc iar colegul ei s-a ales cu leziuni corporale fiind necesară internarea în spital.

Libertatea Cuvântului din Cernăuți menționează că Taisia s-a alăturat poliției de patrulare în august 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.