Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO - Tudor Chirilă, acuzat de comportament inadecvat de mama unei fetițe: 'Te încadrezi într-o zonă penală!' Reacția artistului

captura youtube
Tudor Chirila

Tudor Chirilă a fost acuzat de mama unei fete de 14 ani că a postat pe Instagram poze fără acordul ei. Femeia a explicat că fata ei se implimba prin parc cu sora acesteia și o prietenă și au fost abordate de Tudor Chirilă. În cele din urmă artistul și-a cerut scuze pentru gest și a șters postarea de pe internet.

„Îmi zice fiică-mea într-o zi: “Mami, mi-a făcut un domn Tudor Chirilă o poză și mi-a zis că o să posteze pe instagram”. Ea are 14 ani și habar nu are cine este "marea vedeta". Ea plimba prin parc cu soră-sa de 12 ani și încă o prietenă de la școală. Asta ca să nu se plimbe cu mama și cu tata și cu "grupa mică" care erau în același parc două alei mai încolo.

Serios? Dl @TudorChirilă acostează 3 puștoaice în parc, face poze, postează pe instagram. Eu, politicoasă, greșeala mea-evident, îi trimit 2 mesaje, îi las timp să reacționeze, că poate nu s-a uitat omul la Insta zilele astea. Apoi îi mai las ceva timp și comentez la postare. Liniște în continuare.Oare dacă i-aș poza eu copii în parc cum ar reacționa? La fel de indiferent? Domnule, e cam josnic să-ți faci audiență pe seama unor copii. Ca să nu zic că te încadrezi într-o zonă penală. Hai să ștergem postul, te rog eu mult!”, a precizat Marcela Pașcanu Moldovan, mama unei fetițe, pe pagina ei de Facebook.

La scurt timp a venit și răspunsul lui Tudor Chirilă: „Buna ziua, Am postat fotografia cu fiica dumneavoastra pentru ca aceasta mi-a dat acordul ei, lucru care poate fi confirmat atat de ea, cat si de colega ei care era de fata. Sigur, aveti absoluta dreptate din punct de vedere legal si daca aceasta fotografie va deranjeaza, am sa o sterg chiar acum. Imi pare rau ca nu am vazut mesajele dumneavoastra (fiind un volum foarte mare de mesaje nu reusesc sa le citesc pe toate), nu petrec atat de mult timp pe retelele sociale. Imi pare rau pentru eventualul disconfort si va urez o zi buna”, a precizat Tudor Chirilă.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.