Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Un șofer român de TIR a zburat cu cabina de pe șasiu - Accidentul ar fi putut provoca un carnagiu

News.ro.
accident TIR Bacau

Un şofer român a zburat cu cabina de pe şasiu, în Germania. E pe moarte, după ce a lovit în plin un alt TIR, într-un accident care se putea transforma într-un carnagiu scrie observator.tv

Un şofer român în vârstă de 38 de ani a fost grav rănit luni de dimineaţă pe o autostradă din Germania şi e pe moarte, după ce a intrat cu camionul în spatele altui TIR, oprit într-un blocaj în trafic. Un al treilea TIR a fos lovit de cel în care a intrat românul.

Impactul camionului şoferului român cu cel din faţa sa a fost atât de puternic, din cauza vitezei, încât cabina a zburat efectiv de pe şasiu, iar conducătorul auto a fost luat cu elicopterul după descarcerare, fiind pe moarte.

Traian Băsescu îi taie aripile lui Iohannis - Interzicerea grațierii și amnistiei pentru corupție nu va putea fi introdusă în Constituție

Şoferul de 66 de ani al camionului în care românul a intrat a scăpat cu răni uşoare, datorită inspiraţiei celui de-al treilea şofer, un tânăr de 24 de ani care avea camionul plin cu vopseluri şi uleiuri extrem de inflamabile.

Poliţia germană a anunţat într-un comunicat că şoferul de 24 de ani a oprit în coada unei coloane blocate în trafic, pe A27, în apropiere de Walsrode-West, iar în faţa lui era un autocar cu 30 de pasageri. Ştiind că are o încărcătură periculoasă, şoferul a oprit la distanţă de autocar şi a stat atent cu privirea în oglinda din stânga sa.

Astfel a văzut cum şoferul român vine cu viteză şi chiar înainte de impactul acestuia cu TIR-ul din faţă a demarat spre stânga, spre centrul autostrăzii. Astfel, camionul în care a intrat românul nu a proiectat TIR-ul din faţă în autocarul plin cu oameni, poliţia declarându-l erou pe şoferul de 24 de ani, pentru prezenţa lui de spirit şi pentru atenţie.

Şofer român pe moarte în Germania

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.