Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Un primar PSD a murit din cauza COVID-19

lumanare doliu

Primarul comunei Burjuc din județul Hunedoara a murit după ce s-a infectat cu virusul SARS CoV-2. Decesul a fost anunțat de președintele Consiliului Județean Hunedoara care a transmis un mesaj de condoleanțe familiei.

Mesajul de condoleanțe a fost transmis marți de președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor. Acesta a dezvăluit faptul că primarul comunei Burjuc, Gabriel Bartha, a murit din cauza Covid 19.

Citește și: Lista rușinii: Cine sunt primarii marilor orașe din România care fug de vaccinul anti-COVID-19

„Cu adânc regret, am primit vestea dispariției fulgerătoare a bunului coleg și prieten GABRIEL BARTHA, primarul comunei Burjuc. Un om tânăr, un coleg extraordinar, muncitor și responsabil a plecat prea devreme dintre noi. Cu toții am sperat într-o minune, am sperat că va depăși momentul dificil și se va externa curând din spital, după ce fusese infectat cu noul coronavirus! Dumnezeu să-l odihnească în pace. Condoleanțe familiei îndoliate!”, scrie în mesajul lui Laurențiu Nistor, președintele Consiliului Județean Hunedoara.

Primarul comunei Burjuc a câștigat alegerile locale de anul trecut fiind candidatul PSD.

Citește și: Întorsătură de situație în cazul farmacistului care a distrus dozele de vaccin anti-COVID-19. Autoritățile au declarat că este un adept al teoriilor conspirației .

În luna noiembrie, şi primarul comunei Sarmizegetusa, Adrian Mihai Claudiu Cordoş, din judeţul Hunedoara, a decedat, la vârsta de 52 de ani, după infecţia COVID-19.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.