Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO-VIDEO | Concert cu scandal susținut de Foo Fighters! Au avut acces doar cei vaccinați: manifestanții anti-vaccin au protestat în fața sălii

Twitter

Mai multe persoane care se opun vaccinării au protestat marţi seară în exteriorul Canyon Club din oraşul californian Agoura Hills, unde trupa Foo Fighters a susţinut primul concert organizat la capacitate 100% în timpul pandemiei de COVID-19 în faţa unui public alcătuit doar din persoane vaccinate împotriva noului coronavirus, informează site-ul revistei Variety, arată Agerpres.

Câteva zeci de protestatari purtau pancarte pe care erau scrise mesaje precum "Foo Fighters luptă pentru a readuce segregarea" şi "eveniment doar pentru vaccinaţi, nevaccinaţii nu au voie", potrivit unor fotografii publicate pe Twitter. O fotografie distribuită pe Instagram îl arată în rândul protestatarilor pe fostul actor Ricky Schroder, celebru în copilărie şi devenit în prezent un cunoscut activist anti-vaccinare.

Organizatorii show-ului trupei Foo Fighters - primul concert susţinut de trupa americană la capacitate de 100% de la începutul pandemiei - au cerut spectatorilor să prezinte o dovadă a vaccinării anti-COVID-19 înainte de a cumpăra bilete. Ricky Schroder a publicat pe Facebook, în 13 iunie, un mesaj în care a vorbit despre acest concert organizat doar pentru persoane vaccinate: "Dave Grohl (solistul şi liderul trupei Foo Fighters, n.r.) este un derbedeu ignorant care trebuie să fie pălmuit pentru că sprijină discriminarea. Ignoranţa vine în toate formele şi mărimile. Kurt Cobain (solistul fostei trupe Nirvana, din care a făcut parte Dave Grohl, n.r.) râde acum de tine, Dave, alături de milioane de patrioţi. Prostule!".

Unii dintre spectatorii care au asistat la concert au publicat la rândul lor mesaje despre acei protestatari pe reţelele de socializare. "Câţiva oameni de slabă calitate au venit la concertul susţinut de Foo Fighters în Agoura Hills în această seară", a scris unul dintre ei. "Aşa se întâmplă când vrei doar să vezi Foo Fighters susţinând un concert într-o sală mică, apoi ţi se spune imediat că eşti 'un vaccinist segregaţionist'", a scris un alt spectator.

Deşi concertul trupei Foo Fighters în Canyon Club a fost unul mai degrabă intim, întrucât sala are o capacitate de doar 600 de locuri, grupul american va susţine un alt show la capacitate de 100%, pe 20 iunie, în celebra Madison Square Garden din New York. Acel concert va impune aceleaşi condiţii de participare, spectatorii trebuind să prezinte o dovadă că s-au vaccinat împotriva COVID-19.

Concertul de la Canyon Club, care a fost un eveniment sold-out, a început marţi seară în jurul orei locale 21:30, iar Dave Grohl le-a făcut spectatorilor următoarea promisiune în debutul show-ului: "În această seară, vom cânta până când cineva va chema poliţia sau până când eu voi leşina pe scenă".

Vezi și: Dave Grohl, liderul trupei Foo Fighters şi fost membru al grupului Nirvana, îşi lansează autobiografia în luna octombrie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.