Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO-VIDEO - Nu există așa ceva! Viceprimarul USR-PLUS din Suceava câștigă pur întâmplător o motocicletă la un festival finanțat chiar de Primărie

stirisuceava.net

UPDATE: Răsturnare de situație: ce o să facă viceprimarul USR-PLUS cu motocicleta câștitată

ȘTIREA INIȚIALĂ: Premiul cel mare al festivalului rock Bucovina Motorfest, o motocicletă custom Yamaha 2YL, a fost câștigat de viceprimarul Sucevei, Teodora Munteanu (USR-PLUS). Alocarea unui sprijin financiar de 40.000 de lei de la bugetul local pentru organizarea festivalului rock a fost votată în cadrul primei ședinței de Consiliu Local prezidată de către Teodora Munteanu, care a preluat mandatul de președinte de ședință pentru trei luni, informează Monitorul de Suceava.

Tragerea la sorți a premiilor a avut loc sâmbătă seara, în timpul concertului trupei Urma. Biletul câștigător, cu numele Teodora Munteanu, a fost extras din urnă de băiatul solistului de la trupa Urma. Celelalte premii oferite prin tragere la sorți, în cadrul tombolei organizate în cadrul Bucovina Motorfest au fost o chitară Yamaha RS420 Revstar Maya Gold, un curs auto pentru categoria B și un abonament lunar Bee Fit.

La tombolă au participat toți cei care au cumpărat tricoul oficial al Bucovina Motorfest, șansele de cîștig fiind mai mari ca la loterii, ținând cont de numărul de participanți. În cursul zilei de duminică, viceprimarul Teodora Munteanu a mulțumit pe pagina sa de socializare și a postat fotografii cu motocicleta câștigată la tombolă, fiind felicitată de prieteni și membri de partid ai USR.

Sursa foto: stirisuceava.net

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.