Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO VIDEO - O familie cu trei copii a fost salvată după ce a rămas blocată cu autoturismul în noroi, pe un drum forestier

jandarmeria
familie masina salvare

O familie formată din doi adulţi şi trei copii a fost salvată de jandarmii montani, pompieri, angajaţi ai Primăriei Bozioru şi voluntari după ce a rămas blocată cu autoturismul pe un drum forestier din judeţul Buzău. Oamenii rămaşi blocaţi se aflau în zonă pentru a vizita obiective turistice.

”În urma unui apel la 112, jandarmii au fost anunţaţi despre faptul că un autoturism a rămas blocat în noroi pe un drum forestier din apropierea localităţii Buduile/Bozioru, fiind vorba despre 2 adulţi şi 3 copii care, după vizitarea unor obiective turistice din judeţul Buzău, încercau să se întoarcă acasă, în Bucureşti. Deşi traseul indicat de aplicaţia de navigaţie a fost respectat, autoturismul nu a mai putut înainta, existând pericolul de a rămâne în sălbăticie după lăsarea întunericului”, a anunţat, marţi, Jandarmeria Română.

Jandarmii montani au ajuns acolo în scurt timp, împreună cu reprezentanţi ai ISU Buzău, reprezentanţi ai administraţiei publice locale a comunei Bozioru, precum şi voluntari din localitate, această echipă reuşind să scoată autoturismul din noroi, informează News.ro.

Fără a avea nevoie de îngrijiri medicale, membrii familiei au reuşit astfel să îşi continue deplasarea, în siguranţă.

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.