Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Violeta Alexandru și-a IMPUS VOINȚA la Casele de Pensii: schimbarea care i-a ÎNCÂNTAT pe pensionari

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Violeta Alexandru

Și-a impus voința și a făcut o schimare de care pensionarii s-au arătat încântați. Ministrul Muncii Violeta Alexandru a publicat, vineri, pe Facebook, câteva fotografii în care arată cum au fost reamenajate zonele de lucru cu publicul de la casele de pensii din Bucureşti. ”Fără ziduri. Masă la care se aşează atât pensionarul cât şi funcţionarul. De la egal la egal”, a scris ministrul, anunţând că modificările vor continua, conform News.ro.

Citește și: Avertizare METEO de ULTIMĂ ORĂ - Sunt vizate 27 de județe din România

”Oameni buni, se poate! Nu vă pierdeţi speranţa. Putem schimba lucrurile în România. Da, cu multă trudă, cu atacuri din partea celor care ar vrea să ţină România în loc” a scris, vineri, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Aceasta a publicat o fotografie cu modul în care arătau ghişeele de lucrul cu publicul de la casele de pensii în urmă cu două săptămâni şi cum arată acum, după ce zonele au fost reamenajate, astfel încât pensionarii să stea confortabil.

”Fără ziduri. Masă la care se aşează atât pensionarul cât şi funcţionarul. De la egal la egal. Cu bonuri de ordine. Urmează alte probleme rezolvate. Aveţi încredere”, a mai scris ministrul Muncii.

În 16 ianuarie, Violeta Alexandru a anunţat că, până în 31 ianuarie, Casele locale de pensii din Bucureşti trebuie să reamenajeze zona de lucru cu publicul, pentru a înlătura pereţii dintre angajaţi şi cetăţeni.

"Pensionarul nu stă în picioare cu capul plecat în faţa funcţionarului", a arătat Alexandru, care a emis un ordin prin care zona trebuie amenajată cu mese cu câte două scaune, astfel încât şi funcţionarii şi pensionarii să poată sta comod.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.