Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Vrea să salveze România, dar nu știe nici măcar numele orașului pentru care candidează: O candidată a USR-PLUS s-a făcut de râs la depunerea candidaturii

daniela dolha

Update: Daniela Dolha revine cu precizări. Greṣeala s-ar fi produs poate datorită faptului că se lucra în paralel la un număr mare de dosare. Judecătoria Turda a decis că este vorba despre o eroare materială a BJ USR PLUS Cluj, iar vina nu este a Danielei Dolha. Dosarul întocmit de ea este corect pentru Primăria Municipiului Câmpia Turzii. „Anunțul candidaturii mele, o femeie hotărâtă și cu mentalitate europeană la Primăria Municipiului Câmpia Turzii, cu crezul “Un oraș pentru toți. Nu pentru hoți!”, a turat motoarele mafiei politice locale împotriva mea. Și-a început să arunce cu bani presei ca să mă denigreze în speranța că mă intimidează și renunț la candidatură. Nu lipsesc nici persoanele certate cu legea, care după cum vedeți se străduiesc să mă șicaneze, să mă provoace. (...) Răspunsul pentru susținătorii mei este că nu au mafioții suficienți bani să plătească articole de presă denigratoare câtă energie am eu să lupt pentru binele orașului nostru. Și nu, nu vom face alianță cu vreunul din vechile partide”, susține Dolha.

Știrea inițială:

După gafa rușinoasă de la București, unde candidații Alianței USR-PLUS au completat greșit absolut toți documenteleși au trebuit să își depună dosarele de înscriere în competiția electorală în ultima zi legală, o altă candidată a Uniunii Salvați Români + PLUS s-a făcut de râs.

Daniela Dolha, candidata USR-PLUS Câmpia Turzii pentru funcția de primar, a comis-o în mare stil la depunerea dosarului de candidatură. Ea a arătat că nu știe nici măcar orașul pentru care candidează. Concret, în dosarul său, Dolha a spus că ea candidează pentru funcția de primar al Municipiului Turda, nu pentru Câmpia Turzii!

Citește și: Lovitură pentru Viorel Cataramă! Biroul Electoral Central i-a invalidat candidatura la Primărie

PNL Câmpia Turzii a depus o contestație bazată pe aceste motive, la Judecătoria Turda, prin care solicita respingerea candidaturii, însă magistrații nu au fost de acord cu liberalii, iar Dolha poate candida.

.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.