Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO | Zelenski a prezentat cifrele terorii: Ce arsenal au folosit rușii în ultima lună pe teritoriul Ucrainei

Facebook
ucraina rusia zelenski

Preşedintele Volodimir Zelenski a prezentat pe pagina sa de Facebook arsenalul folosit de Rusia în luna aprilie împotriva Ucrainei.

”Într-o singură lună, aprilie, teroriștii ruși au folosit peste 300 de rachete de diferite tipuri, aproape 300 de „shahedide” și peste 3200 de bombe aeriene controlate împotriva Ucrainei.

Orașele și comunitățile noastre din regiunea Sumy până în regiunea Odesa, regiunea Dniprov, regiunea Harkiv, regiunea Donețk, Mykolaiv, Herson zilnic și în fiecare noapte suferă de această teroare conștientă și josnică.

Mii de vieți ale poporului nostru au fost salvate datorită ajutorului liderilor și țărilor care au susținut deja scutul nostru aerian și care deja imping activ sancțiuni împotriva mașinii de război rusești.

Dar multe vieți sunt luate din păcate de aceste lovituri. Și numai forța poate opri această teroare. Puterea poporului nostru, puterea unității lumii, puterea presiunii asupra Rusiei, puterea sistemelor OZN furnizate Ucrainei, puterea soldaților noștri care țin linia frontului.

Toți cei care lucrează pentru forța de apărare din Rusia sunt salvatori de vieți reale”, a fost mesajul postat de Zelenski pe pagina sa de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.