Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotografia cascadei Lilkovo, realizată de fotograful bulgar Viktor Demidov, se numără printre cele mai bune 2% fotografii intrate în competiţia 35AWARDS

bta.bg
Viktor Demidov cascada

Fotografia cascadei Lilkovo, realizată de fotograful bulgar amator Viktor Demidov, se numără printre cele mai bune 2% fotografii intrate în competiţia tematică 35AWARDS: Waterfalls 2021, după cum informează travelexperienceadventures.com, citat de Agerpres.

De asemenea, autorul ei se numără printre cei mai buni 3% dintre fotografi, conform organizatorilor competiţiei.

content-image

Un total de 2.602 persoane din 111 ţări şi 1.126 de oraşe au participat. În total, pentru această competiţie tematică au fost depuse 6.545 de fotografii.

35AWARDS este un important premiu internaţional înfiinţat în 2015 de către creatorii comunităţii de fotografi profesionişti 35photo.pro. La prima ediţie a competiţiei au participat 36.000 de persoane din 110 ţări. La cea de-a 6-a ediţie au participat peste 123.000 de persoane din 173 de ţări. Peste 444.000 de fotografii au fost depuse de competitori.

Printre obiectivele acestui premiu se numără căutarea celor mai bune 100 de lucrări ale anului în diferite categorii. Iar începând din 2017 definiţia celor mai buni 100 de fotografi ai anului este bazată pe cele mai bune 3 lucrări.

Ştire selectată de BTA pentru promovare şi publicare de către AGERPRES, fără intervenţie pe text, conform acordului de colaborare dintre agenţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.