Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTOGRAFIA lunii vine din 'Clanul Marelui Alb'

În timp ce anumiți politicieni, de la USR și unii de la PNL, cer introducerea certificatului verde și pentru accesul în biserici, după ce, anul trecut, credincioșilor, indiferent de religie și confesiune, în timpul stării de urgență, li s-a interzis participarea la sfintele slujbe, preoții își duc mai departe misiunea: aceea de a sluji lui Dumnezeu și de a fi aproape de oameni.

Din Maramureșul istoric vine ceea ce putem numi, probabil fără a greși, fotografia lunii în România. Preasfinţitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureşului şi Sătmarului, după ce a oficiat Sfânta Liturghie în Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare, în fruntea unui sobor de preoţi şi diaconi, a fost luat în brațe de un copil. Nu este o scenă rară în care este surprins ierarhul din nordul țării, așa cum putem vedea în mai multe instantanee.

Punând în balanță iubirea clerului ortodox pentru copii, pe de-o parte, și a politicienilor, pe celălalt taler, mulți dintre ei necăsătoriți și fără copii, care au cerut să nu li se majoreze alocațiile, deși ele ar fi trebuit să suporte o dublare încă din 2020, nu putem să nu remarcăm diferențele uriașe dintre cele două tabere

.content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.