Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotografia unui ou a devansat imaginea care anunța nașterea fiicei vedetei de televiziune americane Kylie Jenner

instagram

Fotografia unui ou a devansat imaginea care anunța nașterea fiicei vedetei de televiziune americane Kylie Jenner, devenind cea mai apreciată poză de pe rețeaua de socializare online Instagram, arată platforma TMZ, potrivit Mediafax.

A fost nevoie de mai puțin de zece zile pentru ca imaginea care a adunat cele mai multe aprecieri de la înființarea rețelei de socializare online Instagram să fie devansată de poza unui ou.

Fotografia pe care Kylie Jenner a publicat-o pe 6 februarie 2018, după nașterea fiicei sale, înfățișând mâna micuței nou-născute în timp ce strânge un deget al mamei, era liderul absolut în rețea, cu peste 18 milioane de aprecieri.

Citește și: Robbie Williams îl deranjează pe vecinul său, chitaristul Jimmy Page, ascultând la maximum muzica formaţiei Black Sabbath

Asta până când un necunoscut a publicat imaginea unui ou cu explicația "Hai să stabilim un record mondial împreună și să avem cel mai apreciat mesaj de pe Instagram. Depășim recordul actual deținut de Kylie Jenner (18 milioane! Hai că se poate)". Textul este scris de cel care gestionează contul world_record_egg (record_mondial_ou).

Kylie Jenner este fiica cea mică a campionului olimpic Bruce Jenner - devenit între timp femeie, Caitlyn Jenner - şi a starului de reality show Kris Jenner. Tânăra, soră vitregă a vedetei TV Kim Kardashian, este urmărită în prezent de 123 de milioane de persoane pe Instagram, în timp ce contul care a întrecut-o în ceea ce privește numărul de aprecieri per fotografie nu a trecut de 3 milioane de "followeri".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.