Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotografie VIRALĂ: Doi săteni din Teleorman stau pe bancă în timp ce pompierii scot apa. Godină: 'Eram sigur că o vor şterge'

inundatii

O fotografie cu doi bărbaţi care stau aşezaţi pe o bancă, cu picioarele în apă, uitându-se la pompierii care le scot apa din localitate, în comuna Ţigăneşti, judeţul Teleorman, a devenit virală pe internet şi a a stârnit dezaprobarea internauţilor, transmite MEDIAFAX.

Vezi şi: Pepenele roșu injectat. Cum îl recunoști?

Cei doi bărbaţi stau pe bancă, uitându-se la pompierii care acţionează cu o motopompă pentru a evacua apă de pe străzile comunei Ţigăneşti. Fotografia a devenit virală pe internet şi a strânit dezaprobare în rândul internauţilor.

Cunoscutul poliţist Marian Godină a publicat fotografia pe pagina sa de Facebook, după ce ISU Teleorman a şters-o de pe propria pagină. "Poza asta a fost postată ieri pe pagina ISU - Teleorman. Am postat-o și eu acum o oră, fără să le dau share, doar am indicat sursa. De ce? Pentru că eram sigur că, după ce va fi virală, o vor șterge. Ceea ce, desigur, s-a întâmplat", a scris Godină.

Vezi şi: Melancolie, obezitate, transpirație abundentă? Semnele ce indică DEFICITUL de vitamina D

Peste 300 de gospodării din această localitate au fost inundate, potrivit ISU Teleorman. 32 de pompieri din Teleorman, Giurgiu şi Bucureşti-Ilfov acţionează, la ora transmiterii acestei ştiri, în localitatea Ţigăneşti.

„La Ţigăneşti sunt 60 case iundate, 25 anexe inundate, 37 anexe afectate, 300 curţi şi o stradă inundate”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.