Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotografii români au luat 13 premii la Salonul Internaţional de Artă Fotografică

www.albelli.de
fotografie, aparat foto

Fotografii români au luat 13 premii la cea de a 23-a ediţie a Salonului Internaţional de Artă Fotografică, cotat cu cinci stele, concurs la care s-au înscris aproape 4.000 de imagini din întreaga lume, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

"Salonul International de Arta Fotografică este cu siguranţă unul dintre cele mai importante evenimente de gen din Europa şi nu exagerez când spun că din întreaga lume. În fiecare an suntem copleşiţi de numărul mare de participanţi ce se înscriu în concurs iar lucrările lor sunt absolut fascinante.In anul 2021 in lume au fost organizate peste 2.000 de saloane sub patronajul FIAP, doar cinci dintre ele fiind cotate cu 5 stele. (maxim posibil). Salonul de la Sibiu este unul dintre aceste cinci", a declarat preşedintele Fotoclubului Orizont din Sibiu, Oscar Mărgărintoni.

Fotografiile premiate pot fi admirate de public în cadrul vernisajului ce va avea loc în ultimul weekend al lunii octombrie, potrivit organizatorilor.

Ca şi în ediţiile anterioare, fotografiile au fost jurizate de personalităţi ale lumii fotografice: Balasi Csaba - M.FIAP (Romania), Silvana Retter - E. FIAP (Germania), Mark Lamay - A. FIAP (Franţa), Radu Stănese - E. FIAP (Romania), Louis Guermond - (Franţa/Romania)

Evenimentul este organizat de Fotoclubul ORIZONT şi Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu, fiind co-finanţat de Primăria Municipiului Sibiu, Consiliul Judeţean Sibiu şi Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse. Manifestarea se derulează sub patronajul următoarelor organizaţii de specialitate: Federation Internationale de l'Art Photographique (FIAP), Global Photographic Union (GPU), Image Sans Frontiere (ISF), Asociaţa Artiştilor Fotografi din România (AAFR).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.