Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fotomodelul britanic Naomi Campbell numită ambasador global pentru a susţine cauza tinerilor lideri

Naomi Campbell

Fotomodelul britanic Naomi Campbell se alătură organizaţiei internaţionale pentru dezvoltare Queen's Commonwealth Trust (QCT) în rolul de ambasador global pentru a susţine cauza tinerilor lideri, informează Reuters, citat de agerpres.

Organizaţia, creată în 2018, sprijină tinerii care încearcă să facă o schimbare în comunităţile din care provin la nivelul câtorva sectoare printre care sănătate, mediu şi educaţie.

Cu prilejul aniversării, în 2022, a 70 de ani de domnie a reginei Elisabeta a II-a, organizaţia lansează Platinum Jubilee Fund for Young Leaders pentru a oferi mai multă susţinere antreprenorilor cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani din 54 de ţări membre ale Commonwealth.

Din rolul de ambasador global al QCT Platinum Jubilee, Campbell va contribui la impulsionarea campaniei de strângere de fonduri a organizaţiei, precum şi la promovarea realizărilor tinerilor lideri.

''Indiferent de locul de origine sau locul în care sunteţi acum, în comunitatea voastră sunt lideri tineri care fac o muncă minunată. Câteodată nu sunt văzuţi, iar unii dintre ei e posibil să nu se considere 'lideri' încă, dar cu toţii merită sprijinul nostru, acces la educaţie şi resurse'', a spus Campbell într-un comunicat.

''M-am dedicat impulsionării tinerilor peste 25 de ani. Este un subiect foarte apropiat inimii mele şi voi continua să fac tot ceea ce-mi stă în putinţă pentru a ridica generaţia următoare astfel încât să poată crea un viitor mai bun pentru comunităţile din care face parte'', a mai precizat vedeta.

Una dintre cele mai cunoscute celebrităţi din lumea modei, Campbell s-a făcut remarcată totodată pentru acţiunile ei caritabile, în special în Africa, începute pe vremea fostului preşedinte sud-african Nelson Mandela, care a numit-o ''nepoată onorifică'' graţie acţiunilor sale militante.

Campbell a fondat în 2005 Fashion For Relief, care organizează prezentări de modă în scopul strângerii de fonduri pentru cauze caritabile cum ar fi ajutorarea victimelor uraganului Katrina şi a celor afectate de taifunul Haiyan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.