Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fox News a întrerupt transmiterea unei conferințe de presă a republicanilor pentru acuzații nefondate

foxnews.com
fox news logo

Transmiterea unei conferinţe de presă a echipei de campanie a lui Donald Trump de către postul de televiziune Fox News a fost oprită de moderator, care a explicat că acuzaţiile conform cărora scrutinul prezidenţial din 3 noiembrie a fost fraudat sunt ''explozive'' şi oficialităţile nu furnizează nicio dovadă, transmite marţi DPA, potrivit AGERPRES.

Fox News este considerat un post conservator şi programele sale cu caracter politic sunt favorabile preşedintelui în exerciţiu Donald Trump. Totuşi, canalul TV l-a dat câştigător al alegerilor prezidenţiale pe Joe Biden în acelaşi timp cu alte media importante din SUA şi l-a tratat pe politicianul democrat drept preşedinte ales.

Citește și: România a intrat în mini-LOCKDOWN, la miezul nopții: 9 reguli oficiale care se aplică, la nivel național, pentru următoarele 30 de zile

''Stop, stop, stop'', a intervenit moderatorul Neil Cavuto în timpul unei declaraţii a lui Kayleigh McEnany, o purtătoare de cuvânt a lui Trump.

''Ea acuză cealaltă tabără de favorizarea fraudei şi a voturilor ilegale. Dacă nu are mai multe detalii pentru a susţine acest lucru, nu pot fi de acord să continui să vedeţi asta'', le-a transmis Cavuto telespectatorilor.

''Este o acuzaţie explozivă să spui că cealaltă parte efectiv falsifică şi trişează. Dacă (purtătoarea de cuvânt, n.red.) aduce dovezi, atunci evident că vom relua'' (conferinţa de presă, n.red.), a adăugat moderatorul, după care imediat pe post a început o pauză publicitară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.