Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FoxNews se scuză că l-a scos din greşeală pe Trump dintr-o fotografie cu Jeffrey Epstein şi Ghislaine Maxwell

Tha New York Times
Donald Trump

Canalul Fox News a indicat luni că l-a decupat "din greşeală" pe preşedintele american Donald Trump dintr-o fotografie în care acesta apărea alături de actuala sa soţie Melania, pe atunci Melania Knauss, precum şi de Jeffrey Epstein şi Ghislaine Maxwell, relatează dpa potrivit Agerpres.

Fotografia realizată de Getty la 12 februarie 2000 la Mar-a-Lago, în Florida, a fost folosită duminică de Fox News într-o relatare despre recenta arestare a Ghislainei Maxwell, săptămâna trecută, în New Hampshire, în legătură cu implicarea acesteia în activităţile de trafic sexual ale lui Epstein. Miliardarul american a fost găsit decedat în august anul trecut în celula sa dintr-o închisoare din Manhattan, unde se afla încarcerat în aşteptarea procesului în care urma să fie judecat pentru trafic sexual cu minore.

Trump a fost ''decupat" din poza difuzată duminică de Fox News. Epstein era deja înregistrat ca infractor sexual când a fost realizată fotografia.

"Duminică, 5 iulie, o ştire despre Ghislaine Maxwell difuzată în emisiunea News HQ a Fox News l-a eliminat din greşeală pe preşedintele Donald Trump dintr-o fotografie alături de Melania fostă Knauss, Jeffrey Epstein şi Maxwell. Regretăm această eroare", a declarat un purtător de cuvânt al postului.

Mai devreme duminică, fostul consilier pentru securitate naţională al SUA John Bolton a menţionat într-o emisiune pe CBS că şeful statului se uită mult la posturile de ştiri.

"Cred că dacă s-ar măsura timpul pe care îl petrece practic (Trump) în Biroul Oval comparativ cu timpul pe care îl petrece în salonaşul de lângă Biroul Oval urmărind canalele de ştiri într-o formă sau alta ar fi o statistică foarte interesantă", a spus Bolton.

Recent, Donald Trump a criticat Fox News pentru difuzarea unor sondaje de opinie care îl arată în spatele democratului Joe Biden în cursa prezidenţială. Preşedintele a afirmat în schimb în repetate rânduri că îi place OANN, un canal de ştiri conservator ceva mai nou.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.