Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FPPG: Hunt Oil Company of Romania a aderat recent la Federaţia Patronală Petrol şi Gaze

Pixabay
sonda petrol

Hunt Oil Company of Romania a aderat recent la Federaţia Patronală Petrol şi Gaze, care reuneşte cele mai importante companii din sector şi care acoperă peste 98% din producţia internă, informează un comunicat al federaţiei remis marţi AGERPRES.

"Vocea unită a Federaţiei Patronale Petrol şi Gaze se face tot mai auzită prin sporirea numărului membrilor noştri. Această voce este esenţială pentru industria noastră şi avem nevoie de aceasta mai cu seamă acum, când ne confruntăm cu provocări precum tranziţia energetică, rolul gazului în mixul de combustibili din România şi noile reglementări destinate pieţei libere. Împreună cu încă una dintre cele mai respectate companii de pe piaţă românească de petrol şi gaze şi promovând acelaşi climat al cooperării, federaţia va susţine cu fermitate măsurile propuse pentru redresarea economică, strâns legate de încurajarea producţiei interne de resurse naturale", susţine Franck Neel, preşedintele FPPG.

În contextul efectelor crizelor suprapuse la nivel internaţional, prin care trec numeroase economii naţionale, reprezentanţii FPPG atrag din nou atenţia că România încă mai are o oportunitate pe care puţine ţări din Europa o au - resursele naturale.

Dezvoltarea sectorului pe care îl reprezintă FPPG poate fi atinsă numai printr-o legiferare care să stimuleze investiţiile în explorarea şi producţia resurselor, prin diversificarea pieţei de gaze naturale, creşterea competitivităţii şi eficienţei sectorului energetic, având totodată grijă să ofere cele mai bune condiţii pentru consumatorii finali, potrivit Agerpres.ro.

Planul de acţiuni asumat de către federaţie, prin susţinerea şi implicarea activă a membrilor săi, vizează o mai bună corelare a politicilor publice cu necesitatea dezvoltării sectorului de petrol şi gaze.

"Din această toamnă, împreună cu HOCOR, vom dezvolta seria de activităţi specifice federaţiei, într-un context tot mai încărcat de provocări. În calitate de reprezentant principal al industriei, FPPG reiterează caracterul inerent al dialogului transparent între mediul de afaceri, autorităţile publice şi societatea civilă. Suntem convinşi că promovarea unui parteneriat constructiv între reprezentanţii industriei şi cei ai mediului public vor spori capacitatea de redresare economică a României şi toti membri noştri sunt încântaţi să facă parte din acest demers", subliniază Cătălin Niţă, director executiv FPPG.

Hunt Oil Company este una dintre cele mai mari companii private din Statele Unite, care operează atât pe plan intern, cât şi pe plan internaţional. Cu peste 80 de ani de conducere în industria de explorare şi producţie, Hunt Oil Company şi-a găsit succesul iniţial în câmpurile petroliere din estul Texasului. În prezent, compania se angajează activ în activităţi de explorare şi producţie în numeroase zone ale Statelor Unite şi din întreaga lume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.