Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Franța și Spania condamnă atitudinea guvernului lui Maduro, după ce o echipă de diplomați europeni a fost expulzată din Venezuela

RTV.net
nicolas maduro

Miniștrii de Externe din Spania și Franța au condamnat luni decizia guvernului venezuelean de a expulza o echipă de diplomați europeni care au călătorit la Caracas într-o misiune de constatare și au dorit să aibă o întâlnire cu liderul opoziției, Juan Guaido, relatează agenția EFE, relatează Mediafax.

Citește și: Scandal INTERNAȚIONAL pe tema complicității polonezilor la HOLOCAUST: un summit a fost ANULAT la cererea premierului de la Varșovia

Ministrul spaniol Josep Borell și omologul său francez, Jean-Yves Le Drian, au protestat la Bruxelles față de decizia guvernului condus de Nicolas Maduro să interzică vizita oficialilor europeni care doreau să să întâlnească cu Juan Guaido, care a fost recunoscut de Statele Unite și majoritatea statelor europene.

”Sigur, ne-am fi dorit ca ei să meargă în Venezuela și condamnăm atitudinea guvernului lui Maduro, un guvern despre care așa cum știți este contestat, care nu a permis intrarea lor în țară”, a declarat Borell într-o conferință de presă la sosirea la Consiliul Miniștrilor de Externe din cadrul UE.

”Prostăm energic față de felul în care cinci parlamentari ai Uniunii Europene care se aflau în Venezuela pentru a-și exprima îngrijorările privind procesele democratice din țară au fost expulzați astăzi”, a declarat la rândul său Le Drian.

Grupul, condus de diplomatul spaniol Esteban González Pons, a primit o invitație din partea Adunării Naționale și trebuia să aibă o întâlnire cu Guaido.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.