Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Franța pregătește o restructurare a conducerii Renault: CEO-ul Thierry Bollore își face griji pentru poziția pe care o ocupă

Agerpres
Renault

Franța pregătește o restructurare a conducerii Renault, potrivit unor surse din Guvern, care spun că soarta CEO-ului Thierry Bollore nu a fost încă determinată, relatează Reuters, potrivit Mediafax.

Thierry Bollore, CEO-ul Renault, este în pericol să fie demis în contextul relației tensionate cu Nissan, conform informațiilor apărute în cotidianul francez Le Figaro.

"Problema de a urmări o reînnoire completă a managementului (Renault) este într-adevăr pusă pe tapet", a spus surse din guvernul francez, care deține 15% din acțiunile Renault. „Dar nimic nu a fost hotărât, iar Renault trebuie să decidă”, au completat aceastea.

Bollore este văzut drept un protejat al lui Carlos Ghosn, fostul șef de la Renault și Nissan, fapt ce i-ar deranja pe japonezi.

OMV Petrom a dat lovitura: Compania a găsit un zăcământ uriaș de naze naturale, în România

Președintele Renault, Jean-Dominique Senard, ar fi dornic să pornească procesul pentru găsirea unui successor la funcția de CEO, astfel încât constructorul francez să lase în urmă era marcată de Ghosn.

Demiterea lui Bollore ar putea fi discutată în 18 octombrie, însă Renault a refuzat să comenteze această informație.

Ministrul francez al finanțelor, Bruno Le Maire, a declarat, la Luxemburg, că nu este de competența statului să se amestece în situația Renault, deși a menționat că el va susținune orice decizie pe care Senard ar putea să o ia.

Thierry Bollore este CEO-ul Renault din luna ianuarie, atunci când Jean-Dominique Senard a devenit președintele constructorului francez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.