Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Italianul Francesco Bagnaia, de la Ducati, la a patra victorie consecutivă în Campionatul Mondial, în Marele Premiu al statului San Marino

motogp.com
motogp

Pilotul italian Francesco Bagnaia (Ducati) a obţinut a patra sa victorie consecutivă în Campionatul Mondial de motociclism viteză, la clasa regină MotoGP, după ce a reuşit să se impună în Marele Premiu al statului San Marino, duminică pe circuitul de la Misano (Italia).

Bagnaia, care a luat startul din linia a doua, a profitat de o eroare a australianului Jack Miller, coechipierul său de la Ducati, plecat din pole position, pentru a trece rapid la conducerea cursei, pe care a dominat-o apoi până la final, scrie agerpres.ro.

Italianul a trecut primul linia de sosire, cu un avans de doar 034/1000 faţă de compatriotul său Enea Bastianini (Gresini Racing), în timp ce pe poziţia a treia s-a clasat spaniolul Maverick Vinales (Aprilia), la 4 sec 212/1000.

În urma acestui succes, Francesco Bagnaia a urcat pe locul secund în clasamentul general din MotoGP şi s-a apropiat la 30 de puncte de liderul Fabio Quartararo (Yamaha), după ce francezul s-a clasat al cincilea cursa de duminică.

La clasa Moto2, victoria a revenit spaniolului Alonso Lopez (Boscoscuro), aflat la primul său succes în Campionatul Mondial, în timp ce italianul Dennis Foggia (Honda) a câştigat cursa de la categoria Moto3.

Următoarea etapă a sezonului, Marele Premiu al Aragonului, va avea loc pe 18 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.