Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Francezul Raphael Varane, apt pentru CM 2022

skysports.com
Raphael Varane

Selecţionerul naţionalei Franţei, campioana mondială en titre, poate conta pe fundaşul Raphael Varane la Cupa Mondială 2022 din Qatar, acesta fiind refăcut după o accidentare mai veche, scrie L'Equipe, potrivit Agerpres.

Lovit la coapsă încă de la jumătatea lunii trecute, Varane a reluat antrenamentul individual, însă nu va fi folosit de Manchester United la ultimele două meciuri din Premier League, cu Aston Villa şi Fulham, înainte de CM 2022.

Înaintea anunţării listei pentru Cupa Mondială din Qatar, de pe 9 noiembrie, selecţionerul Didier Deschamps reamintea că nu va convoca un fotbalist care nu este în măsură să joace la debutul Franţei în competiţie, pe 22 noiembrie, cu Australia.

"În privinţa lui Mike Maignan şi Raphael Varane, care sunt accidentaţi, eu nu pot da un răspuns astăzi pentru că nu am toate elementele, dar uşa rămâne deschisă. Singurul pentru care uşa este închisă este Ngolo Kante (operat la ischiogambieri şi indisponibil până în februarie). Pentru ceilalţi, va trebui să vedem evoluţia accidentărilor lor", preciza la finele lunii trecute Deschamps.

Franţa face parte din Grupa D la Cupa Mondială din Qatar (20 noiembrie-18 decembrie), alături de Australia, Danemarca şi Tunisia, iar lista jucătorilor pentru turneul final este aşteptată pe 9 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.