Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Francezul Ugo Humbert s-a calificat pentru prima dată în finala unui turneu ATP 500

www.facebook.com
Ugo Humbert

Francezul Ugo Humbert, locul 31 în ierarhia tenisului masculin, s-a calificat în prima sa finală într-un turneu ATP 500, în oraşul german Halle, pe iarbă, învingându-l sâmbătă pe canadianul Felix Auger-Aliassime, locul 21 mondial, în trei seturi, 6-4, 3-6, 7-6 (7/5), transmite AFP.

Francezul şi-a luat revanşa asupra canadianului de 20 de ani, care l-a eliminat săptămâna trecută la Stuttgart în sferturi de finală. Câştigător în 2020 la Anvers şi Auckland, Humbert, în vârstă de 22 de ani, va încerca duminică să obţină al treilea său titlu în trei finale, potrivit agerpres.ro.

După ce a trecut în turul doi de germanul Alexander Zverev (6 ATP), iar sâmbătă de Auger-Aliassime, pe Humbert îl aşteaptă în finală rusul Andrei Rublev, N.7 mondial. Acesta l-a eliminat în semifinale pe georgianul Nikoloz Basilaşvili, locul 30 mondial, în trei seturi, 6-1, 3-6, 6-3.

Rublev, la 23 de ani, va juca a 12-a finală din cariera sa şi a treia din acest an, după cea câştigată în martie la Rotterdam şi cea pierdută o lună mai târziu la Masters 1000 de la Monte Carlo în faţa grecului Stefanos Tsitsipas.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.