Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Francisc Doboș, după ce s-a vaccinat: 'Mai schimbați canalul'

Digi24
Francisc Doboș

Preotul Francisc Dobos a anunțat că s-a vaccinat. Părintele a povestit că în momentul vaccinării nu a avut nicio durere și apoi a simțit o moleșeală care l-a oprit în a posta o fotografie din timpul imunizării.

Francisc Dobos a povestit pe Facebook cum a decurs vaccinarea sa anti-COVID, scrie Mediafax.ro.

„Efecte secundare. În momentul vaccinării: marea nesimțire. Nici nu mi-am dat seama când m-a înțepat azi. Sunt deja obișnuit cu acul de tip sondă folosit la donarea de sânge. După vaccinare: marea moleșeală și lipsă de chef în a posta clasica fotografie de la locul cip-cirip-uirii”, a povestit Francis Dobos pe rețeaua de socializare.

Preotul are și un sfat pentru cei care nu știu cum să procedeze. Mai schimbați canalul și să fim doctori în umanitate, le spune părintele.

„În plus, nu judec pe nimeni, fie că se vaccinează, fie că nu. Suntem liberi și alegem în consecință ce e mai bine pentru noi. Pentru a ști ce e mai bine diversificați sursele de informare. Mai schimbați canalul. Nu simt nici cea mai mică ispită în a arunca cu acidul sulfuric al comentariilor ori cu soda caustică a gândurilor în cei care (nu) se vaccinează. Să evităm pandemia urii și a demonizării. Să fim doctori în umanitate”, a precizat preotul Dobos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.