Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Franţa a obţinut un succes istoric în faţa Angliei (53-10), pe stadionul Twickenham

quinzemondial.com
rugby

Selecţionata Franţei a învins cu scorul de 53-10 (27-3) reprezentativa Angliei, sâmbătă seara pe stadionul Twickenham din Londra, obţinând cea mai categorică victorie a sa împotriva XV-lui Trandafirului în Turneul celor Şase Naţiuni la rugby, potrivit Agerpres.

Cea mai mare diferenţă de scor cu care Les Bleus i-au învins anterior pe englezi era de 25 de puncte, atinsă în 1972 (37-12) şi 2006 (31-6), de fiecare dată în Franţa.

Sâmbătă, rugbyştii francezi au înscris şapte eseuri în faţa Angliei, care nu a mai încasat niciodată atâtea puncte pe teren propriu.

Acesta este primul succes din ultimii 18 ani pe Twickenham pentru naţionala "cocoşului galic", care rămâne în cursa pentru câştigarea trofeului în Six Nations.

Franţa a urcat pe locul secund în clasamentul turneului, la egalitate de puncte (15) cu Irlanda, care va înfrunta duminică Scoţia la Edinburgh.

În ultima etapă, programată la sfârşitul săptămânii viitoare, Franţa va primi vizita Ţării Galilor, în timp ce Irlanda va juca pe teren propriu cu Anglia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.