Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Franţa lansează un 'mesaj de pace lumii musulmane' după atentatul de la Nisa: 'Nu ascultaţi vocile care încearcă să alimenteze neîncrederea'

Operation World
Franta harta

Ministrul francez de externe, Jean-Yves Le Drian, a lansat joi un 'mesaj de pace lumii musulmane', subliniind că Franţa este 'ţara toleranţei, nu a 'dispreţului sau respingerii', după un nou atentat islamist, soldat cu trei morţi la Nisa, transmite AFP, conform agerpres.ro.

'Nu ascultaţi vocile care încearcă să alimenteze neîncrederea. Să nu ne lăsăm prinşi în extremismele unei minorităţi de manipulatori', a spus Le Drian în Adunarea Naţională.

VIDEO Ședință de criză a liderilor europeni după creșterea alarmantă a îmbolnăvirilor! Klaus Iohannis atrage atenția: 'Suntem într-o teribilă încercare'


La două săptămâni după ce un profesor a fost decapitat în regiunea pariziană de un islamist de origine cecenă, un atentat care a şocat Franţa, joi dimineaţă trei persoane au fost înjunghiate mortal într-o biserică din Nisa.

Potrivit unor surse, agresorul, care a strigat 'Allah Akbar' în momentul atacului, este un migrant tunisian în vârstă de 21 de ani sosit recent pe insula Lampedusa, în Italia, de unde a intrat în Franţa la sfârşitul lui septembrie.

El a fost rănit în cursul intervenţiei poliţiei şi transportat la spital.

'Nu vom ceda nimic' din valorile care fac Franţa, în special 'libertatea de a crede şi de a nu crede', a spus preşedintele Emmanuel Macron.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.