Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fratele lui Radu Mazăre: El se simte în pericol! Este înconjurat de trupe speciale

mazare

Fratele lui Radu Mazăre, Mihai Mazăre, susține că fratele său se întreabă de ce este înconjurat mereu deofițeri din trupele speciale, care sunt foarte bine înarmați. Mazăre se întreabă dacă el este un pericol public sau este în pericol.

Citește și: 'Epoca de aur' a protocolului SRI-PÎCCJ: Laura Codruţa Kovesi le cerea procurorilor să-l informeze direct pe Coldea

”Da, să știți că am vorbit astăzi, în jurul orei 16.00. Starea lui de spirit m-a surprins. Recunosc că dacă eu eram în locul lui, nu aveam o stare de spirit așa de bună. Avea o stare de spirit foarte bună. Nu mă mai văzusem cu el din ianuarie și nu am mai vorbit la telefon de 5 zile, de când era în aceea închisoare teribilă din Madagascar.

În primul rând el și-a exprimat o totală nedumerire ce se întâmplă în România pentru că peste tot este înconjurat de oameni înarmați.

În toate locațiile unde a ajuns la aeroport, la ICCJ, la penitenciar el era înconjurat de trupe speciale dotați cu arme. El nu înțelege dacă el este un pericol pentru alții sau el este în pericol. Omul nu înțelege dacă este terorist, traficant sau ce este.”, a spus Mihai Mazăre, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.