Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fratelli Group, Casa Timiş, The Marmorosch Bucharest şi City Grill Group au fost cele mai premiate branduri la Romanian Hospitality Awards

capital.ro
Romanian Hospitality Awards

Fratelli Group, Casa Timiş, The Marmorosch Bucharest şi City Grill Group au fost brandurile cele mai premiate în cadrul Galei Romanian Hospitality Awards, ce a avut loc miercuri seara.

"În urma votului a peste 130 de membri ai juriului, cele mai premiate branduri din industrie au fost Fratelli Group, Casa Timiş, The Marmorosch Bucharest şi City Grill Group", se menţionează într-un comunicat al organizatorilor, potrivit Agerpres.

Astfel, Fratelli a obţinut locul I la categoria "Cel mai bun club", Biutiful a câştigat marele premiu la categoria "Cel mai bun bar/pub", iar întregul grup Fratelli a obţinut locul al II-a la categoria "Crisis Management".

The Marmorosch Bucharest, deschis în luna august a anului trecut, s-a clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la categoriile "Cel mai bun hotel" şi "Cea mai bună" deschidere a anului, iar grupul City Grill, cel mai mare grup de restaurante cu acţionariat românesc, a obţinut locul I la categoriile "Crisis management" şi "Delivery Brand".

Marele premiu la categoria "Cel mai bun antreprenor" a fost câştigat de Radu Savopol, cofondator "5 to go", brand care a obţinut locul al II-lea la categoria "Cel mai inovator brand".

"Proiectul Romanian Hospitality Awards a fost demarat în anul 2018 şi a crescut de la o ediţie la alta. Pentru că ştim cum se fac de obicei clasamentele şi ce controverse apar de cele mai multe ori după o gală de premiere, ne-am dorit un proces de jurizare transparent şi obiectiv. Tocmai de aceea, am adus alături de noi un juriu format din 130 de profesionişti din industria HoReCa, iar întregul proces de jurizare este auditat de cea mai mare casă de avocatură din Sud-Estul Europei, Ţuca Zbârcea&Asociaţii. Ca o recunoaştere a eforturilor noastre, în anul 2020, evenimentul a intrat sub Înalt Patronajul Majestăţii Sale Margareta, Custodele Coroanei române, ceea ce ne-a responsabilizat şi mai mult şi ne-a motivat să menţinem cele mai înalte standarde de organizare şi votare," a declarat Florin Maxim, fondator Hospitality Culture Insitute, organizaţia care implementează proiectul Romanian Hospitality Awards.

Astfel, la Categoria "Epic Visits" (Turism experienţial), primul loc a fost ocupat de Zabola Estate, locul II de Casa Timiş şi locul III de Viscri 32, iar la categoria "Crisis Management" pe primul loc s-a situat City Grill, pe locul II Fratelli Group şi locul III Casa Timiş.

Clasamentul la categoria "Cel mai inovator brand" a fost Tazz (locul I), 5 to go (locul II) şi Kane Group (locul III), la categoria "Cel mai bun furnizor" -Metro (locul I), ParmaFood (locul II) şi Nordic Food (locul III).

Cel mai bun chef a fost desemnat Alex Petricean, urmat de Joseph Hadad şi Adrian Hădean, iar cel mai bun delivery app - Glovo, urmat de Tazz şi Bolt Food.

Cele mai bune cluburi au fost numite, în ordine, Fratelli, Loft şi Expirat, cele mai bune cafenele Origo, BOB Coffe Lab şi Beans&Dots, cele mai bune baruri/pub-uri - Biutiful, Nomad şi Linea.

Premiul I pentru cel mai bun QSR a revenit Avocadoo, pe locurile următoare situându-se, la egalitate de puncte, Dristor Kebap și Spartan (II), podiumul fiind completat de KFC (III), pentru cel mai bun restaurant- Baracca, urmat de Casa Timiş şi NOUA, pentru cea mai bună cofetărie French Revolution, urmată de Zexe Braserie şi Mara Mura, pentru cel mai bun brand de delivery- City Grill, urmat de Jerry's Pizza şi Trenta Pizza, iar pentru cel cel mai bun food truck - Camionetta, urmat de Meat Busters şi Burger Van.

Cele mai bune deschideri au fost considerate The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection (I), Soro Lume (II) şi Fork Ana Tower (III) şi cele mai bune hoteluri The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection, Teleferic Grand Hotel şi Epoque Hotel Bucharest Relais & Châteaux.

Cei mai buni antreprenori au fost numiţi Radu Savopol, Dragoş Petrescu şi Daniel Mischie, în timp ce premiul special de excelenţă pentru promovarea României a fost primit de Charlie Ottley.

La categoria "Cea mai bună deschidere - Votul Publicului" clasamentul a fost: Naive (I), Fork (II) şi Alma Health & Spa Retreat (III).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.