Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cutremurător: Doi frați gemeni, de zece ani, au murit intoxicați cu monoxid de carbon / Au fost părăsiți de mamă, iar tatăl lucra în străinătate

Ultima Ora breaking news

Doi frați gemeni în vârstă de 10 ani au murit, luni dimineața, intoxicați cu monoxid de carbon în comuna Desa, județul Dolj, relatează Mediafax. Cei doi copii locuiau cu bunica, și ea fiind în stare gravă. Povestea lor e cu atât mai dramatică, asta pentru că au fost părăsiți de mamă atunci când erau mici.

Potrivit ISU Dolj, pompierii au fost solicitați luni dimineața să intervină într-o casă din comuna Desa, unde trei persoane sunt în stare de inconștiență. În locuință se aflau doi copii și un adult.

„Imediat la fața locului au fost trimise o ambulanță SMURD, un echipaj de stingere și două ambulațe SAJ. Echipajele ajunse la locul intervenției au început manevrele de resuscitarea, dar din nefericire pentru cei doi copii acestea au fost în zadar”, spun reprezentanții ISU Dolj. Bunica celor doi copii decedați a fost preluată de ambulață pentru a fi transportată la spital.

Poveste dramatică de viață

Se pare că cei doi copii locuiau cu bunica, după ce aceștia au fost părăsiți de mamă când erau foarte mici, iar tatăl era plecat în străinătate, la muncă.

Primele informații arată că tragedia s-a produs din cauza intoxicației cu monoxid de carbon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.