Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Frații Tate, duși cu duba la DIICOT: 'Nu prezintă dovezi pentru că nu există' (Video)

fratii-tate-andrew-tristan

Frații Tate au fost scoși joi dimineața din Arestul Poliției Capitalei și duși cu duba la sediul DIICOT, acolo unde au loc noi percheziții înformatice în dosarul în sunt acuzaţi de formarea unui grup infracţional organizat pentru a exploata sexual şase femei.

La sosirea la DIICOT, cei doi au susținut din nouă că viața lor este în pericol în arest, iar anchetatorii nu ar avea dovezi în sprijinul acuzațiilor împotriva lor. „Nu prezintă dovezi pentru că nu există”, a afirmat Andrew Tate.

CONTEXT

Curtea de Apel Bucureşti a decis, miercuri, ca fraţii Andrew și Tristan Tate să rămână în arest preventiv. Decizia Curții de Apel București este definitivă.

„Respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de către inculpaţii Tate Tristan, Tate III Emory Andrew, Naghel Georgiana Manuela şi Radu Alexandra Luana împotriva încheierii din data de 20.01.2023, pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti Secţia I Penală, în dosarul nr. 1837/3/2023”, potrivit minutei instanței.

Procurorii DIICOT i-au reţinut pe Andrew şi Tristan Tate şi pe două suspecte din România pe 29 decembrie. Ei sunt acuzaţi de formarea unui grup infracţional organizat pentru a exploata sexual şase femei. Aceştia au negat că ar fi comis vreo infracţiune.

Mandatele au fost prelungite în ianuarie pentru 30 de zile de magistraţii Tribunalului Bucureşti. Aceștia au admis cererea procurorilor DIICOT şi au decis, în consecinţă, prelungirea arestării preventive pentru fraţii Tate începând din 29 ianuarie, până pe 27 februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.