Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Freddy Rincon, fostul căpitan al Columbiei, în stare critică după un accident de mașină

breaking news

Fostul căpitan al Columbiei, Freddy Rincon, se află în stare critică, cu răni grave la cap, după ce a fost implicat într-un accident de mașină în Cali. Rincon conducea un autoturism în care se aflau alte patru persoane când a intrat în coliziune cu un autobuz, luni dimineață, relatează BBC Sport, relatează Mediafax.

Toți pasagerii din mașină au fost răniți, la fel ca și șoferul autobuzului.

„Freddy Eusebio Rincon a ajuns la spital în această dimineață cu un traumatism cranio-cerebral", a precizat clinica Imbanaco.

Fostul mijlocaș al echipei Real Madrid, Rincon, în vârstă de 55 de ani, a marcat 17 goluri pentru Columbia și a participat la trei Cupe Mondiale.

El împarte cu Carlos Valderrama recordul pentru cele mai multe prezențe la o finală de Cupă Mondială pentru țara sa, având 10 meciuri la turneu.

Rincon a făcut parte din echipa care a pus capăt unei așteptări de 28 de ani a națiunii de a juca la Cupa Mondială, când s-a calificat la turneul final din 1990, și a marcat un gol memorabil în remiza 1-1 împotriva viitoarei câștigătoare, Germania de Vest.

De asemenea, a jucat pentru Napoli, Palmeiras și Santos, precum și pentru Corinthians, pe care a condus-o în 2000 la victorie, la primul Campionat Mondial al Cluburilor FIFA - în prezent Cupa Mondială a Cluburilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.