Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FRF a câştigat la TAS litigiul privind împrumutul acordat de clubul FCSB Astrei Giurgiu

sigla FRF

FRF a anunţat că a câştigat la TAS litigiul privind împrumutul acordat de clubul FCSB, patronat de Gigi Becali, grupării Astra Giurgiu, potrivit news.ro.

"Decizia Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF nr. 6 din 10 iulie 2019 cu privire la sancţionarea clubului FCSB, penalitate de 75.000 de lei, ca urmare a împrumutului acordat clubului AFC Astra, a devenit definitivă, procedurile în faţa Tribunalului Arbitral al Sportului de la Lausanne încheindu-se marţi, 14 ianuarie 2020. Astfel se confirmă legalitatea soluţiilor pronunţate de organismele jurisdicţionale ale FRF, respectiv Comisia de Disciplină şi Etică şi Comisia de Recurs", se arată într-un comunicat al FRF.

CITEȘTE ȘI: Descoperirea uimitoare a cercetătorilor: Ce se întâmplă dacă mănânci zilnic un ardei iute

În 10 iulie 2019, Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a decis penalizări de câte 75.000 de lei pentru grupările FCSB şi Astra Giurgiu, în urma unui împrumut de 1,7 milioane de euro acordat de gruparea patronată de Gigi Becali celei giurgiuvene.

"Admite sesizarea formulată de reclamanta Federaţia Română de Fotbal, prin Secretar General împotriva pârâţilor AFC Astra, Fotbal Club FCSB SA şi Becali George. În baza art. 60 bis.1.4 coroborat cu art. 60.1.12 raportat la art. 20.2 din RD şi art. 3.2 lit. e din ROAF se sancţionează pârâtul Fotbal Club FCSB SA cu penalitate sportivă de 75.000 lei. În baza art. 60 bis.1.4 coroborat cu art. 60.1.12 raportat la art. 20.2 din RD şi art. 3.2 lit. e din ROAF se sancţionează pârâtul AFC Astra cu penalitate sportivă de 75.000 lei", se arăta în decizia Comisiei de Disciplină a FRF.

FRF a considerat că împrumutul a încălcat etica Ligii I, iar FCSB a contestat la TAS această decizie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.