Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FRF a programat meciul Petrolul - FC Rapid, după ce jucătorii ploieşteni au fost testaţi negativ la noul coronavirus

frf

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, miercuri, pe site-ul său oficial, programarea partidei Petrolul Ploieşti - FC Rapid, din a doua etapă a play-off-ului Ligii II-a, după ce jucătorii clubului prahovean au fost testaţi negativ la coronavirus.

Nu au fost supuşi testării cei 5 jucători şi magazinerul echipei care au fost depistaţi pozitiv săptămâna trecută, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Curată nebunie! Caz fără precedent: Un cadru medical care nu crede în coronavirus a infectat 6 persoane

"Partida FC Petrolul - Fotbal Club Rapid din etapa a doua a play-off-ului se va disputa conform programării iniţiale, sâmbătă, 11 iulie, de la ora 20:15. Exceptând persoanele din cadrul clubului FC Petrolul depistate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 înainte de reluarea Ligii 2, toţi ceilalţi jucători din lot şi membrii ai staff-ului au primit rezultat negativ la ultimele teste efectuate. Prin urmare, Direcţia de Sănătate Publică a aprobat reluarea antrenamentelor clubului şi, astfel, permite disputarea jocului programat la finalul săptămânii. Jocul rămas restant din prima rundă a play-off-ului, UTA Arad - FC Petrolul, va fi reprogramat la o dată ulterioară", se menţionează pe site-ul citat.

FRF menţionează că persoanele din cadrul clubului prahovean depistate pozitiv la testări sunt asimptomatice şi se află izolate la domiciliu. Pentru a-şi putea relua activitatea, acestea vor intra pe un alt circuit cu multiple retestări în următoarea perioadă.

Citește și: Nelu Tătaru reacționează după recordul de noi cazuri în România: Vom propune carantinarea unor zone .

La 2 iulie, Federaţia Română de Fotbal anunţa că şase angajaţi ai clubului de fotbal Petrolul Ploieşti au fost testaţi pozitiv la COVID-19, meciul grupării prahovene cu UTA Arad, programat, la 4 iulie, în prima etapă a play-off-ului Ligii a II-a, fiind amânat. Direcţia de Sănătate Publică Prahova a demarat o anchetă epidemiologică la clubul din Ploieşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.