Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FRF caută 2000 de voluntari pentru organizarea EURO 2020, în special tineri cunoscători de limbi străine

sigla FRF

Cu 500 de zile înainte de startul EURO 2020, Federaţia Română de Fotbal a anunţat că demarează un program de recrutare a 2.000 de voluntari în vederea organizării celor patru partide din cadrul turneului ce se vor desfăşura la Bucureşti, informează News.ro.

Citește și:VIDEO - Un antrenor de fotbal din Italia l-a lovit cu capul în gură pe un tehnician advers

“Astăzi lansăm programul de voluntariat şi va fi o provocare să atragem alături de noi aproape 2.000 de voluntari. Eu sunt foarte optimistă că vom avea un început bun de voluntariat. Obiectivul nostru este să strângem un colectiv de oameni de peste 18 ani, disponibili în perioada turneului final, cunoscători ai limbii engleze. Noi le vom oferi tot sprijinul necesar pentru a avea parte de o experienţă inedită. Până în iunie 2019 pe site-ul FRF va fi o secţiune specială dedicată voluntariatului. Ne adresăm în special tinerilor şi vom fi prezenţi şi pe social media”, a declarat Diana Pirciu, manager voluntari în cadrul FRF.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a afirmat că audienţa la Campionatul European va fi în jurul cifrei de 5 miliarde de telespectatori: “Dorim să marcăm 500 de zile până la debutul Euro 2020. Toate cele 12 naţiuni implicate vor oferi experienţe unice şi acesta trebuie să fie un obiectiv pentru noi toţi cei implicaţi. E o bucurie pe care am simţit-o încă din primul moment în care România a reuşit să câştige încrederea UEFA în găzduirea acestui turneu final. Nu cred că mai găsim un altfel de proiect la care să avem o astfel de implicare. Ne dorim să aducem cât mai aproape de suporteri un turneu unic cu cel mai bun fotbal şi de aceea ne dorim să fim aproape faţă de suporterii români. Audienţa globală ne aşteptăm să depăşească 5 miliarde iar cele peste 3 milioane de bilete reprezintă o creştere faţă de ediţiile precedente”.

Citește și: Perechea Irina Begu - Monica Niculescu se califică în sferturile Thailand Open, după o victorie cu Xinyu Jiang-Qianhui Tang, scor 7-5, 6-3 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.