Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FRF: Din echipa de organizare a tragerii la sorţi a grupelor Campionatului European din 2020 au făcut parte 171 de voluntari, 90 fiind șoferi

sigla FRF

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, luni, că din echipa de organizare a tragerii la sorţi a grupelor Campionatului European din 2020 au făcut parte 171 de voluntari, anunță news.ro.

Voluntarii selectaţi şi coordonaţi de echipa de management al voluntarilor de la Euro-2020 la Bucureşti au fost repartizaţi în cele 15 departamente, între care Logistică, Media, Acreditări, Catering, Operaţiuni şi VIP Welcome.

Citește și: Anunț de ultimă oră al lui Rareș Bogdan: ‘Le vom tăia’

Pentru prima dată la un eveniment sportiv în România, 90 de voluntari au avut rolul de şoferi pentru invitaţii speciali, aceştia efectuând peste 500 de transferuri.

“Este foarte greu să găsim voluntari care vorbesc limba engleză atât de bine. În Bucureşti, a fost depăşit nivelul aşteptărilor noastre. Voluntarii au fost foarte motivaţi, disponibili şi bucuroşi să facă parte din acest eveniment. Le suntem recunoscători”, a declarat Kostas Zotos (UEFA Logistics).

Media de vârstă a voluntarilor a fost de 29 de ani. Doi dintre cei 171 care au lucrat pentru tragerea la sorţi, un polonez şi un grec, au venit special în România pentru a lua parte la acest eveniment.

Citește și: Ministrul de Interne a văzut moartea cu ochii! Marcel Vela s-a prăbușit cu elicopterul

La ceremonia de final, toţi voluntarii au avut oportunitatea de a se fotografia alături de trofeul Henri Delauney, ce va fi acordat campioanei europene în 2020, şi au primit, în mod simbolic, certificatele de ”absolvire”.

Pe durata celor patru partide de la Euro-2020 găzduite de Bucureşti, o mie de voluntari vor fi cooptaţi în echipa de organizare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.