Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FRF va fi EXECUTATĂ SILIT: Suma pe care o are de achitat foștilor angajați din cauza lui Răzvan Burleanu

frf

Fostul director de competiții al FRF, Dumitru Mihalache, a obținut în instanță executarea silită a Federației Române de Fotbal pentru recuperarea sumei de 378.054 lei, aproximativ 83.000 de euro, reprezentând drepturile salariale cuvenite de la demiterea sa din funcție din 3 iulie 2014.

"Judecătoria Sectorului 2 admite cererea. Încuviințează executarea silită. Fără cale de atac", se menționează pe portalul instanțelor de judecată, scrie agerpres.ro.

Citește și: Lagăr de concentrare pe bani publici! Cruzimi fără margini într-un oraș important din România și România riscă sancțiuni usturătoare

Demis din funcție după preluarea conducerii federației de către Răzvan Burleanu în 2014, Mihalache a contestat în instanță decizia de concediere. La 24 noiembrie 2016, Curtea de Apel București a dat câștig de cauză fostului director de competiții, căruia Federația Română de Fotbal trebuie să îi achite suma de 378.054 lei.

"Instanța dispune repunerea părților în situația anterioara emiterii deciziei de concediere cu nr. 117/03.07.2014 prin reintegrarea contestatorului în funcția anterior deținută concedierii. Obligă intimata Federația Română de Fotbal la plata către contestator a unei despăgubiri egale cu drepturile salariale și celelalte drepturi de care ar fi beneficiat salariatul în lipsa emiterii deciziei anulate, începând cu data concedierii si până la reintegrarea efectivă. Decizie definitivă", se arată în decizia Curții de Apel din noiembrie 2016.

Citește și: Alarmă de gradul 0! Dezvăluire: care ar fi de fapt planul real al PSD cu taxele și impozite

Dumitru Mihalache face parte dintr-un grup de șapte foști angajați care au câștigat în instanță litigiile de muncă deschise împotriva FRF. Federația Română de Fotbal le-a acordat sau urmează să le acorde despăgubiri lui Florin Prunea, Daniel Prodan, Dumitru Bărgoanu, Marcel Paraschiv, Dumitru Mihalache, Marin Bucurescu și Alexandru Stici în sumă totală de 3.242.068 lei (aproximativ 710.000 euro). La 31 decembrie 2016, FRF mai avea de achitat din această sumă 1.394.271 lei (aproximativ 305.000 euro).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.