Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FRF va oferi membrilor afiliaţi un sprijin în valoare totală de 1,7 milioane de euro

frf

Comitetul Executiv al FRF a votat, în şedinţa de joi, propunerea administraţiei federale privind alocarea sprijinului financiar în contextul pandemiei Covid-19, astfel că federaţia va oferi membrilor afiliaţi un sprijin în valoare totală de 1,688 milioane de euro, sumă ce va fi distribuită în mod egal.

Potrivit frf.ro, decizia a fost luată ca urmare a stabilităţii financiare a FRF şi a garanţiilor primite de la partenerii comerciali ai instituţiei, fiind înlesnită de măsurile preventive implementate de federaţie. Această hotărâre nu va afecta activitatea la nivelul loturilor naţionale sau subvenţiile pentru competiţiile FRF, potrivit news.ro.

Citește și: Medicul Alexandru Rafila face noi recomandări! Ce trebuie sa faceți începând cu 15 octombrie

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, după şedinţa Comitetului Executiv, că o altă decizie face referire la transferurile şi legitimările jucătorilor. Un jucător de fotbal se poate transfera şi legitima în sezonul competiţional 2020/2021 la trei cluburi. Prevederea anterioară limita un jucător la două cluburi într-un sezon competiţional”, a spus Burleanu.

În cadrul şedinţei Comitetului Executiv au fost validate şi scenariile de desfăşurare a celei de-a doua părţi a campionatului în Liga 2 şi Liga 3. Play-off-ul Ligii 2, în care vor evolua primele 6 clasate după prima fază a campionatului, va debuta pe 3 aprilie 2021 şi se va încheia pe 22 mai 2021. Play-out-ul, în care 15 participante vor fi împărţite în două grupe, se va disputa tot începând cu 3 aprilie 2021 şi până pe 8 mai 2021. Barajul de promovare în Liga 1 este programat pe 29 mai 2021 (turul) şi 2 iunie 2021 (returul). Barajul pentru menţinerea în Liga 2 va avea loc pe 15 mai 2021 (turul) şi 22 mai 2021 (returul).

Citește și: Nicușor Dan, despre procesele intentate Primăriei: Voi ieşi din incompatibilitate prin renunţarea la poziţia în asociaţie

În cazul Ligii 3, ultima etapă ce se va disputa anul acesta va fi cea cu numărul 10, prima a returului, programată pe 14 noiembrie. Competiţia se va relua cu etapa 11 în data de 13 martie 2021 şi se va încheia pe 30 aprilie 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.