Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FRH - CSM Focşani 2007 a fost exclusă din Turneul de la Sfântu Gheorghe

dinamo handbal

Echipa masculină CSM Focşani 2007 a fost exclusă, marţi, de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Handbal din al doilea turneu al Ligii Naţionale de la Sfântu Gheorghe, potrivit site-ului FRH.

CSM Focşani a fost găsită vinovată de ''nerespectarea Protocolului medical de organizare şi desfăşurare a competiţiilor de handbal la turneul 2 contând pentru Liga Zimbrilor, desfăşurat la Sf. Gheorghe, 4-11 octombrie''.

Clubul a omis informarea în termen a FRH asupra stării de sănătate a sportivilor care nu au efectuat deplasarea la turneu şi nu a informat în timp regulamentar referitor la starea de sănătate a sportivului Valentin Mocanu.

Clubul CSM Focşani 2007 a fost sancţionat şi cu penalitate 20.000 lei, conform art 3.1 din Protocolul medical de organizare şi desfăşurare a competiţiilor de handbal (PMODCH), sumă care trebuie achitată până la 05.11.2020, ''pentru nerespectarea obligaţiei de informare imediată a FRH asupra unui caz suspect sau/şi pozitiv la Covid-19, pe perioada desfăşurării antrenamentelor pe plan local.

Echipa CSM Focşani 2007 a fost exclusă din turneu şi a pierdut meciurile rămase de disputat cu 10-0, după depistarea a mai mult de trei jucători testaţi RT-PCR cu rezultat pozitiv, în timpul desfăşurării turneului.

Clubul poate face apel în termen de trei zile după publicarea motivării hotărârii Comisiei de Disciplină.

CS Magnum Botoşani şi nu s-au prezentat la turneul de la Sfântu Gheorghe din cauza cazurilor numeroase de infectare cu coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.