Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fricile lui Liviu Dragnea, SURSĂ DE UMOR în Opoziție: Continuă să vadă asasinii de la Athénée Palace în orice acțiune împotriva lui

Inquam Photos / George Călin
Inquam Liviu Dragnea

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a declarat, joi, că Marian Neacșu nu a fost implicat în demersul opoziției de revocare a președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea și că liderul PSD vede „asasinii de la Athénée Palace” în orice acțiune a partidelor din opoziție împotriva lui, scrie Mediafax.

„Nu este adevărat. Domnul Liviu Dragnea continuă să vadă asasinii de la Athenee Palace în orice acțiune împotriva domniei sale. Această acțiune a opoziției a fost inițiată de grupul parlamentar al PNL. A fost coordonată în mod direct de președintele partidului, Ludovic Orban, împreună cu liderul grupului parlamentar al PNL, Raluca Turcan și cu ceilalți membrii ai grupurilor parlamentare din opoziție”, a afirmat Ionel Dancă, joi la Parlament.

Liderul deputațilot PNL, Raluca Turcan, a cerut, miercuri dimineață, în ședința de plen a Camerei Deputaților, revocarea lui Liviu Dragnea de la conducerea acestui for legislativ. De asemenea, ea a cerut și revocarea lui Florin Iordache din funcția de vicepreședinte.

Citește și: CUTREMUR Raluca Turcan susține victoria Opoziției: Dragnea a fost revocat de Opoziție. Recunoașteți votul

”Astăzi (miercuri - n.r.) vă solicităm ca pe ordinea de zi de plen două solicitări de revocare a dlui. vicepreședinte Florin Iordache și a dlui. președinte al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. De asemenea, prima solicitare pe care v-o fac și vă rog să țineți cont de succesiunea solicitărilor de procedură și în felul acesta să le supuneți votului”, a cerut Raluca Turcan.

Ea a mai solicitat ca ședința de plen să fie condusă de vicepreședintele Camerei Deputaților Marilen - Gabriel Pirtea (PNL), nu de Florin Iordache.

Ședința a fost suspendată din lipsă de cvorum.

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri că planul de revocare a sa este unul pus la punct de Marian Neacșu, exclus din PSD și Raluca Turcan, deputat PNL, care se laudă de câteva zile că au un plan "de Oscar".

"De la fiecare început de săptămână se stabilește care sunt vicepreședinții care conduc ședințele de plen. Nu am fost în sală pentru că i-am lăsat să se desfășoare. E un plan făcut de dl Marian Neacșu cu doamna Raluca Turcan, se și laudă că asta, spuneau că este un plan de Oscar, bineînțeles un plan care nu are nicio legătură cu legea, pentru că e făcută de regulamentul Camerei Deputaților și legea trebuie respectată", a declarat Liviu Dragnea.

Marian Neacșu a fost exclus recent din PSD.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea declarase în luna august că a existat o tentativă de asasinat la adresa sa, patru cetăţeni străini venind în România cu acesta scop, la iniţiativa unui om celebru în lume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.