Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Frontul Naţional din Franţa a suspendat o senatoare care i-a comparat pe migranţi cu naziştii

twitter.com
atentat franta

Partidul de extremă dreapta francez Frontul Naţional (FN) a decis miercuri să o suspende pe noua sa senatoare Claudine Kauffmann, care, pe profilul ei de Facebook, i-a comparat pe migranţi cu Ocupaţia nazistă, relatează AFP. 'Ea este suspendată în aşteptarea unor explicaţii şi clarificări cu privire la afirmaţiile ei', a spus David Rachline, directorul de comunicare al FN, conform Agerpres.

'Este o măsură conservatoare pentru a avea o discuţie cu ea', a afirmat spus Rachline, care i-a cedat la începutul lunii octombrie locul său în Senat dnei Kauffmann pentru a putea rămâne primar al oraşului Frejus (sud-est). 'Am văzut cuvinte precum 'paraziţi', este absolut inacceptabil', a mai spus el.

Potrivit site-ului BuzzFeed, Claudine Kauffmann a publicat pe 25 mai pe pagina ei de Facebook două fotografii. Prima arăta migranţi din Paris, a doua coperta cărţii lui Julian Jackson cu titlul 'Franţa sub Ocupaţie, 1940-1944', pe care se putea vedea chipul lui Adolf Hitler la Trocadero, cu Turnul Eiffel în fundal. 'Dacă fotografia din stânga (cea a migranţilor) nu poate fi numită ocupaţie, spuneţi-mi cum se numeşte!', a insistat ea, înainte de a deplânge faptul că astăzi nimeni nu luptă împotriva acestei invazii. 'Deci, în ochii mei e mai rău!', a mai scris ea. Postarea a fost retrasă, a constatat miercuri AFP. În alte postări din 2016, care încă erau pe pagina ei de Facebook miercuri dimineaţă, Claudine Kauffmann i-a descris pe migranţi ca fiind 'paraziţi' şi 'invadatori'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.