Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fructul care face minuni pentru hipertensiune şi ajută la slăbit ascunde un secret PERICULOS

healthination.com
gref

Grapefruitul este deseori lăudat pentru efectele sale miraculoase în lupta cu kilogramele în plus, dar şi cu hipertensiunea, însă acesta poate fi și destul de periculos pentru sănătate, atunci când îl combini cu medicamente.

Specialiștii atenționează că acest fruct oprește acțiunea medicamentelor și le împiedică să se descompună în ficat și intestine.

De asemenea, aceștia mai spun că medicamentele pentru diferite afecțiuni, care interacționează cu acest fruct, nu pun în pericol sănătatea pacientului.

În urma studiilor, specialiştii au identificat şi alte simptome precum eczeme ale pielii, amețeală, dureri de cap, probleme de respirație, unele ducând până la deces.

Conform frunza-verde.ro, oamenii de știință canadieni subliniază că, în cazul în care un medicament nu are acțiunea prevăzută, pacienții pot avea mari probleme de sănătate. Totodată, aceștia consideră că farmaciștii trebuie să îi avertizeze pe oameni în legătură cu efectele grapefruitului, scrie Realitatea.net.

Citeşte şi: Demitere BOMBĂ la Ministerul Educaţiei! Tudose l-a DAT AFARĂ după ce a fost inculpat de DNA într-un dosar celebru .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.