Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fructul care trebuie consumat toamna - Ideal pentru sănătatea tiroidei, ajută digestia și previne îmbătrânirea

F. P.
tiroida

Un fruct de toamnă este extrem de benefic pentru sănătatea tiroidei. Acest lucru se datorează conținutului său ridicat de iod, zinc, seleniu și alte substanțe utile pe care le conține.

Curmalul japonez (kaki) se remarcă printr-un conținut ridicat de tanin (care este conținut și în vinul roșu) și conferă fructului un gust strigent. Pentru a evita acest lucru, ar trebui să alegeți fructe cu o culoare pronunțată de roșu-portocaliu, cu dungi subțiri pe coajă - acesta este un semn de coacere a curmalului japonez, notează actualno.com, potrivit Rador Radio România.

Conținutul ridicat de iod din fructul kaki ajută la combaterea deficienței acestui element din organism, contribuie la prevenirea multor boli ale glandei tiroide.

Curmalul japonez aproape că nu are acizi, deci are un efect pozitiv asupra funcționării stomacului și a intestinelor, chiar și în prezența ulcerului peptic și a altor boli.

Curmalul japonez ajută la îmbunătățirea digestiei, iar antioxidanții pe care îi conține întăresc unghiile și părul, îmbunătățesc calitatea pielii și luptă împotriva îmbătrânirii premature.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.